Від першої особи: Рецензія на фільм «Пандемія».

click fraud protection

Раніше були фільми, зняті від першої особи (наприклад, рімейк), але із збільшенням мобільності технології камер, фільми, такі як GoPro-shot Хардкор Генрі досягають рівня занурення глядача, практично невідомого раніше; назвати це «кінематографом шутера від першої особи». Його попередник, ст знайдені кадри формат, все ще є основним продуктом сучасних фільмів жахів, тому не дивно, що фільм жахів приєднується Хардкор Генрі в цьому русі наступного покоління. Але робить Пандемія чи маєте все необхідне, щоб підтримувати цей новий стиль кіновиробництва?

Пандемія з одного погляду

Синопсис: Під час апокаліптичної чуми команда рятувальників шукає неінфікованих тих, хто вижив у Лос-Анджелесі.

Актори: Рейчел Ніколс, Алфі Аллен з Міссі Пайл, Мехі Файфер, Пол Гілфойл, Даніель Роуз Рассел.

Директор: Джон Костюм.

Студія: XLrator Media.

Рейтинг MPAA: NR.

Тривалість роботи: 91 хвилина.

Дата випуску: 1 квітня 2016 року (за запитом 5 квітня)

Трейлер: Офіційний Пандемія Трейлер до фільму на YouTube.

Сюжет

У недалекому майбутньому а чума наздогнав планету, перетворюючи хворих на шалених, вбивчих, канібалістських монстрів. Ледь уникнувши Нью-Йорка перед його падінням, доктор Лорен Чейз (Рейчел Ніколс) їде до свого рідного міста Лос-Анджелеса, щоб там боротися з пандемією. Її доручають керувати командою з чотирьох осіб, якій звинувачено відправитися до школи в центрі міста на пошуки іншої команди, яка втратила зв'язок з рідною базою під час спроби врятувати групу тих, хто вижив.

Її місія полягає в тому, щоб знайти тих, хто вижив, провести аналіз крові, щоб визначити, чи вони інфіковані, і повернути неінфікованих. Але таємно вона має на увазі іншу мету: знайти свого чоловіка та дочку-підлітка, з якими вона втратила контакт на початку спалаху. І Лорен не єдина, хто має приховані мотиви; у її навідника (Мехі Файфер) є дружина, яка зникла разом з іншою командою. Її штурман (Міссі Пайл) втратила сина, а її водій (Алфі Аллен) — відчайдушний колишній ув’язнений, який, здається, тримається лише на собі. Навіть її начальство викликає сумніви; що саме вони роблять з доставленими їм уцілілими? Здається, коли світ руйнується, довіру найважче відновити.

Кінцевий результат

Не можна заперечувати ПандеміяСтиль POV одразу захоплює, викликаючи цікавість щодо можливостей поєднання фільму жахів із відеогрою-шутером від першої особи. Але диявол криється в деталях, і поки є швидкоплинні моменти, коли ви вловлюєте подих внутрішнього потенціалу "Хардкор Генрі Зустрічає Божевільні», він ніколи не вражає жахливих шанувальників жанру зеніту.

Спостерігаючи Пандемія насправді змушує вас цінувати досягнення Хардкор Генрі -- або, якщо ви цього не бачили, музичні відео ( "Стимпеда"і"Поганий матір"), які були, по суті, тестовими запусками цього повнометражного фільму. Спритність дій — плавність, узгодженість, амбіційність — у цих зусиллях робить очевидним, що ПандеміяТехнічного виконання просто недостатньо.

так, Пандемія ставить вас у взуття (або, в даному випадку, на камеру шолома) людини, яка проходить крізь насичену екшн рукавицю, але ви рідко відчуйте себе по-справжньому зануреним у світ, і жодна з секцій дій не є такою вражаючою, як будь-яка хвилинна відрізка цієї музики відео. Частиною проблеми можуть бути використані камери; їм бракує певної близькості та особистої близькості. Рухи недостатньо плавні, що одночасно послаблює реалізм і затемнює дію, створюючи її часом важко розібрати, що відбувається (найкраще: інфікованого стріляють або б’ють). В одній особливо дратівливій сцені єдиній людині, яка залишилася з камерою для шолома, говорять бігти, але вона продовжує безглуздо зупинятися і оглядатися на інфікованих, щоб їх можна було зняти на екрані. Як не дивно, в інший час POV відходить від камер шолома, здавалося б, порушуючи неписані правила фільму. (Або машини швидкої допомоги оснащені камерами, спрямованими на переднє сидіння?)

Як і сам формат, сфера застосування Пандемія є амбітним, оскільки намагається перетворити великий столичний район, як-от Лос-Анджелес, на апокаліптичний пустка. Результат вражає захопленням, блокування вулиць тут і там і використання існуючих територій, таких як Скід-Роу і басейн річки Лос-Анджелес, але бюджетні обмеження очевидні в деяких жахливих видах. CGI пожежі і в скромних розмірах орди заражених.

Сильний склад знайомих облич допомагає продати сценарій, який, хоча і створює міцне емоційне ядро, здається здатися, раптово закінчивши, не дослідивши неявну брудну таємницю в лавах начальства Лорен.

В кінці, Пандемія найкраще переживає загартовані очікування прямо на відео ціни, а не театральні висоти фільму, як Хардкор Генрі.

Худий

• В.о.: C+ (Хороший акторський склад тримає все разом.)
  • Напрямок: C- (Чудово амбітно, але виконання бракує, з деякими незручними ракурсами важко зняти все на екрані.)
  • Сценарій: C- (Гарна емоційна база, але герої відчувають себе дещо егоїстичними та витратними; закінчується занадто раптово.)
  • Жир/ефекти: C+ (суцільна кров; погана CGI.)
  • Загалом: C (Вартий уваги для любителів зомбі/інфекції, які шукають щось трохи інше, але ніколи не досягають свого потенціалу.)

Розкриття інформації: дистриб’ютор надав безкоштовний доступ до цього фільму для огляду. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, перегляньте нашу Політику етики.

Що таке люверси для взуття?

Вушко — це отвір, яке пробито в черевику верхній що дозволяє протягнути шнурки. Люверси зазвичай посилені металевою або пластиковою втулкою, яка закриває отвори і запобігає витиранню. Вони також забезпечують гладку поверхню, через яку шнурки легк...

Читати далі

19 аніме-серіалів з гігантськими роботами, які обов'язково потрібно подивитися

Великий О аніме.Схід сонця Перш ніж Кейічі Сато і Кадзуйоші Катаяма об’єдналися, щоб створити Тигра і Кролика, вони створили ще одну серію, яка продемонструвала свою любов до коміксів про супергероїв типу Marvel/DC, The Big 0. У Big O є головний ...

Читати далі

Чит-коди та секрети The Sims 3 для ПК та Mac

Для активації чітів для The Sims 3 на ПК не потрібно редагувати файли гри або завантажувати стороннє програмне забезпечення. Вам просто потрібно знати, як отримати доступ до чит-консолі. Ви навіть можете грати як розробник за допомогою коду testi...

Читати далі